Δημιουργούμε μοναδικούς χώρους ζωής, εργασίας και αναψυχής που είναι εναρμονισμένοι με τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στο χώρο και έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, έχουμε αναλάβει από έργα σχεδιασμού και κατασκευής κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και τουριστικών καταλυμάτων, μέχρι τη μεταμόρφωση χώρων με διακόσμηση και ανακαίνιση.
Στην Chnaris Architecture in Construction η δημιουργικότητα είναι συνυφασμένη με την τεχνογνωσία. Η εμπειρία μας συνδυάζεται με τις νέες τεχνικές της αγοράς στην κατασκευή.
Οδηγούμαστε από την επιθυμία μας να ενώνουμε τους ανθρώπους μεταξύ τους αλλά και με το κόσμο γύρω τους. Στοχεύουμε στη δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας σε κόστος προσαρμοσμένο στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα Προσφέρουμε πλήρη διαφάνεια, άψογη επικοινωνία και συνεργασία. Μαζί σας σε κάθε βήμα από το σχεδιασμό και με συνεχή υποστήριξη ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του κάθε έργου.

Δημιουργούμε χώρους με προσωπικότητα και σκοπό, με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα που θα αγαπήσετε!

Πως φτάσαμε ως εδώ

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1987, όταν ο Λάζαρος Χνάρης νεαρός απόφοιτος του τμήματος πολιτών μηχανικών του ΕΜΠ τότε, αποφασίζει να ιδρύσει ένα καινοτόμο για τα δεδομένα της εποχής τεχνικό γραφείο. Αφορμώμενος από το όραμά του να δημιουργήσει χώρους υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας διαμόρφωσε την ομάδα της Chnaris Architecture in Construction και το ταξίδι ξεκίνησε…
Από έργα σχεδιασμού και κατασκευής κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και τουριστικών καταλυμάτων, μέχρι τη διακόσμηση, ανακαίνιση και διάθεση χώρων, η Chnaris Architecture in Construction έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 2.900 projects στην Κρήτη και τα γύρω νησιά.

35 χρόνια αργότερα, μαζί με το γιό του, Κωνσταντίνο Χνάρη και μια ομάδα από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και άρτια καταρτισμένους επιστημονικά συνεργάτες, η εταιρία ακολουθεί το αρχικό της όραμα, προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα, αφήνοντας όμως τις αξίες της Chnaris Architecture in Construction αναλλοίωτες στο χρόνο:

Αισθητική
Λειτουργικότητα
Σχέση τιμής – Αποτελέσματος
Δημιουργικότητα
Βιωσιμότητα
Τεχνογνωσία

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ