Διακόσμηση Διαμερίσματος Α’ Ορόφου

Ένα νέο ζευγάρι ηλικίας 25-35 ετών, ήθελε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή τους. Το διαμέρισμά τους δεν ήταν ολοκληρωμένο. Στόχος τους ήταν η διαμόρφωση των νέων χώρων του σπιτιού τους ώστε να απολαύσουν την οικογένεια τους σε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Οι χώροι ήθελαν να είναι υψηλών αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων.

Τι κάναμε;

Σχεδιάσαμε από την αρχή τη νέα διάταξη της κατοικίας με βάση τις πραγματικές ανάγκες του ζευγαριού και των μελλοντικού τους πλάνου. Αυτό το νέο σχέδιο στη συνέχεια το μετατρέψαμε σε ζεστούς και άνετους χώρους ζωής εμπνευσμένοι από τις επιθυμίες τους.

Στον ενιαίο χώρο χαρακτηριστική είναι η ξύλινη γωνιακή βιβλιοθήκη που συνδέει τον χώρο της τραπεζαρίας με το σαλόνι. Ακόμα, με μια ιδιαίτερη σύνθεση, το έπιπλο της τηλεόρασης δημιουργεί ένα βαθμό ιδιωτικότητας στην κουζίνα χωρίς να την “κλείνει”. Το στοιχείο του ξύλου χρησιμοποιείται και στο βασικό υπνοδωμάτιο δημιουργώντας ένα φόντο απέναντι από το κρεβάτι αποκρύπτοντας τεχνητά την είσοδο προς το δωμάτιο ντουλάπα. Γίνεται συνδυασμός κρυφών φωτισμών, σποτ και φωτιστικών οροφής για την επίτευξη της επιθυμητής ατμόσφαιρας των διαφορετικών χώρων.

Στοιχεία Έργου

Ονομασία: Διακόσμηση Διαμερίσματος Α’ Ορόφου

Πόλη & Περιοχή: Γάζι, Ηράκλειο Κρήτης

Χρονιά: 2021

Κατηγορία έργου: Διακόσμηση

Σύνδεσμος: